Slaapkamer Romantica

Ledikant 160x200
2 Nachttafels
Toilettafel
Passpiegel
Krukje
Tafel met lamp
Zeer g...

Van: € 4293
Voor: € 2995

Bekijk alle aanbiedingen
DE PROFESSIONALS!

De uitbesteding van uw stofferingen kunt u maar beter in handen geven aan de mannen die ècht weten hoe het moet. Want stoffeerders zijn er genoeg. Maar waar vind je nog zo iemand die in no time op de stoep staat als er "even een metertje bij gelegd" moet worden. Of waar vind je nog een stoffeerder die werkelijk ieder type vloerbedekking, zo strak als een snaar legt. Als u zo'n stoffeerder zoekt bent u bij Paans aan het juiste adres.

Piet Paans is specialist in woning-, scheeps- en projectstofferingen. Al meer dan 70 jaar een familiebedrijf. Tot in de verste uithoeken van heel Nederland worden schippers, scheepswerven en natte aannemers bediend.


Paans uitgebreide ervaring en know-how staan borg voor een perfecte vloer. Niet voor niets verkreeg Paans van Forbo-Krommenie het predikaat "Gilde adviseur van professionele vloeren". Een teken dat uw stoffering bij Paans in vertrouwde handen is. Paans levert vloerbedekking in de meest ruime zin, van tapijt tot marmoleum, van parket tot rubbervloeren en van laminaat tot pvc-rubber. Naast vloerbedekking kunt u Paans ook inschakelen voor uw complete stoffering en woningtextiel. Gordijnen, vitrage, binnenzonwering, draperiën en behang. Paans biedt u een keur aan de meest uiteenlopende stoffen en decoraties in de betere kwaliteiten. Kom maar eens langs en overtuig uzelf. Want als u eenmaal met Paans heeft gewerkt weet u weer wat het betere stoffeerderswerk inhoudt… 
Leeghwaterstraat 20 - 4251 LM Werkendam - Tel. 0183 500413 - Fax 0183 500417